Welkom

Welkom op de website van dorpshuis Vrededaal van Kalfort. Lees hier alles over het dorpshuis, hoe je kan reserveren,en aan welke prijs.
Je leest hier ook alles over het project rond de bouw van het dorpshuis, dat in 2014 werd afgerond. En hoe je het dorpshuis kan steunen.

Prijzen 2019-2020

23 augustus 2019

De algemene vergadering van de vzw Dorpshuis Vrededaal heeft de nieuwe prijzen vastgelegd voor 2019-2020. Deze prijzen gelden vanaf 1 september 2019 voor alle nieuwe huurcontracten. De prijsverhogingen zijn noodzakelijk om een spaarpot aan te leggen voor het terugbetalen van de zware investering. Daarnaast zijn er maatregelen genomen voor een beter onderhoud en controle.

 

Meer info

Groep-V

6 mei 2015

Op 30 april 2015 werd Groep-V opgericht, een onafhankelijke sociaal-culturele vereniging die activiteiten organiseert in én voor het dorpshuis. Op het bal populaire werden de eerste 107 leden ingeschreven! Vanaf dan organiseerde Groep-V meerdere activiteiten, cultureel, vorming, sociaal of culinair. IEDEREEN IS WELKOM. Oproep aan alle Kalfortenaren om toe te treden! Mail naar groep-v@kalfort.be voor meer info. Of lees meer op deze website.

Meer info

Met de steun van