Aperitiefconcert, zondag 15 januari 2017

Tom Vanstiphout schrijft momenteel in alle stilte aan nummers voor een nieuwe release, een heus dubbelalbum dat voorzien is voor het einde van de zomer van 2017.

Om zich tijdens het schrijfproces te laten inspireren en nieuwe schrijfsels los te laten op een eerste publiek speelt Tom in het voorjaar van 2017 enkele soloconcerten. Op zondag 15 januari om 11.00 u. is hij te gast in het dorpshuis van Kalfort voor een nieuwjaarsaperitiefconcert.

Tom slaagt er ieder concert weer in het publiek op sleeptouw te nemen in een fantastische muzikale wereld waarin het heerlijk vertoeven is. Prachtige songs, virtuoos gitaarwerk en een innemende figuur, dat is Tom Vanstiphout ten voeten uit. Minder en minder is hij dan ook het best bewaarde muzikale geheim van België. Een ware topmuzikant!

“Fris, spontaan en persoonlijk” – Gazet Van Antwerpen
Tom Vanstiphout in Club Arscene op zaterdag 17 september 2016:
“Wie Tom Vanstiphout enkel kent als gitaargod, heeft het goed begrepen. Wie hem echter ook weet te waarderen als songsmid en beleeft als gortdroge humorist en spits causeur heeft het nog beter begrepen.”

Beluister hier 'Miracle Dust'. De derde single uit Tom zijn meest recente album 'Playing Guitar Helps' staat in hoge rotatie in de playlist van Radio 1.

Bestel hier tickets of koop ze aan de kassa.
Toegangsprijs: € 10,00 (aperitief inbegrepen).

Deze organisatie kwam tot stand i.s.m. CC De Kollebloem.