Teerfeest Chiro Kalfort 23 april 2016

Beste Chiro-vrienden!

Chiro Kalfort is jarig, dit wil dus zeggen: FEEST! Om het 45-jarig bestaan van de meisjes en het 60-jarig bestaan van de jongens te vieren organiseren wij een groots feestweekend! Wil je dit feest niet missen? Hou dan zeker het weekend van 22-24 april 2016 vrij in jullie agenda!

Zit je kind nu in de Chiro en ben jij zelf ook leiding geweest in de Chiro van Kalfort? Of ken je iemand die ooit leiding gegeven heeft in de Chiro van Kalfort? Je mama, je broer, je nonkel, de buurvrouw? Verwittig hen dan zeker voor zaterdagavond 23 april, want speciaal voor jullie/voor hen organiseren wij een teerfeest! We proberen iedereen te bereiken en een uitnodiging te sturen, maar vertel het dus ook zeker voort! Op Facebook hebben we een evenement ‘Teerfeest – Feestweekend Chiro Kalfort’, nodig gerust oud-leiding uit die nog niet op de gastenlijst staan!

Voor het teerfeest, dat door zal gaan vanaf 19u in het Vrededaal, vragen wij om vooraf in te schrijven. Hiervoor kan je als oud-leiding van Chiro Kalfort terecht bij Lotte Cant op 0483/50.12.63 of via e-mail lotte.cant@hotmail.com. De inschrijving is compleet nadat je op rekeningnummer BE74 7332 3233 2107 – Chiro Kalfort – het bedrag van €35 met mededeling ‘Teerfeest Voornaam Naam’ hebt gestort.

PS: Er is een dresscode: Kom gekleed in de stijl van jouw generatie! Als je Chiro-uniform van toen nog past, is het de moment om deze nog eens uit te kast te halen! Wanneer de DJ begint, rond middernacht, is het Vrededaal toegankelijk voor iedereen die langs wil komen.

Ons feestweekend ziet er als volgt uit:

  • Vrijdag: 19u30 : Optreden voor ouders en sympathisanten, kampvuur en Chiro-camping voor leden!
  • Zaterdag: 19u00 : Teerfeest voor alle oud-leiding van Chiro Kalfort ooit!
  • Zondag: 14u00 : Wandelzoektocht voor jong en oud! Hopelijk tot dan! De leiding van Chiro Kalfort

Hopelijk tot dan!

De leiding van Chiro Kalfort